Werken bij
Niersman

In de afgelopen 150 jaar heeft Niersman een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Begrippen als doorzettingskracht, no-nonsense-mentaliteit en het nakomen van afspraken kenmerken de organisatie.

Niersman is als allround bouwonderneming actief in de randstad. Met name nieuwbouwprojecten in het middensegment van zowel woning- als utiliteitsbouw behoren tot onze scope. Ook ontwikkelen wij zelfstandig nieuwe projecten of nemen deel in samenwerkingen. Ca. 70 collega’s zetten zich dagelijks in om voor de opdrachtgevers mooie, bijzondere en functionele gebouwen te realiseren. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en directe aansturing.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures,

Kopers
begeleider

Door uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een kopersbegeleider.

Profiel

Wij zoeken een ervaren en zelfstandig werkende kopersbegeleider met een opleiding op HBO-niveau, richting Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Commerciële Economie of gelijkwaardig.
Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig, stressbestendig en administratief punctueel.
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is tevens een vereiste.

Taken

Als kopersbegeleider ben je het aanspreekpunt voor onze kopers vanaf het moment dat zij de woning hebben gekocht. In het voortraject voorafgaande aan de verkoop van een project verzorg je de voorbereidingen van de verkoopdocumentatie en de contractstukken in samenspraak met je bouwteam en Woningborg.
Daarnaast ben je constant contactpersoon voor de makelaar, showrooms (leveranciers), onderaannemers en de uitvoerder, ten behoeve van de realisatie van de koperswensen.
Een belangrijk onderdeel van de functie is het begeleiden van de individuele kopers bij de keuzemogelijkheden in de meer- of minderwerk opties en de uitwerking hiervan in een begroting.
Tijdens het gehele bouwproces ben je aanspreekpunt voor de kopers en verzorg je verschillende evenementen voor de kopers (kopersavonden, een feestelijke festiviteit als ´het slaan van de eerste paal´, kijkdagen en inmeetdagen).
Verder regel je de communicatie voor de voorschouw en de oplevering van de woning en werk je toe naar een zorgvuldige afwikkeling middels de evaluatie.

Reactie

Voel jij je aangesproken tot deze uitdagende en zelfstandige functie met veelvuldig contact met onze kopers? Dan verzoeken wij je je sollicitatie voorzien van je CV te richten aan: vacature@niersman.com.

Wij bieden een moderne werkomgeving, een enthousiast team, aansprekende projecten, een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Allround
Timmerlieden

We zijn op zoek naar een allround timmerman ter versterking van ons team in de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op één van onze bouwprojecten in de regio.

Profiel

 • Wij zoeken enthousiaste ervaren en zelfstandig werkende timmerlieden voor het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden.
 • U heeft oog voor detail, werkt netjes en efficiënt.
 • U heeft ervaring in soortgelijk werk.
 • U bent gewend uw werkplek netjes en opgeruimd achter te laten.
 • U heeft kennis van de benodigde materialen en hun toepassingen alsmede van de toe te passen gereedschappen, hulp- en veiligheidsmiddelen.
 • U bent woonachtig in de regio.

Opleiding

U heeft de 4-jarige opleiding primair en voortgezet timmeren met goed gevolg afgerond en relevante ervaring in soortgelijke werkzaamheden.

Wij bieden jou

 • Een aangename werksfeer.
 • Leuk en uitdagend werk met veel variatie.
 • Een modern bedrijf met kennis en opleidingsmogelijkheden.
 • Prima beloning conform cao-bouw.

Reactie

U wordt verzocht uw sollicitatie met CV te richten aan Arie Stalenburg, e-mail vacature@niersman.com. Eventueel telefonisch inlichtingen verkrijgen kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bouwkundig Werkvoorbereider

Als bouwkundig werkvoorbereider zorgt u voor een accurate en gedegen voorbereiding van het project, voorafgaand aan en tijdens de bouwperiode, met als doel een correcte, tijdige levering van de voor de bouw benodigde middelen. Als werkvoorbereider heeft u de vaktechnische kennis en vaardigheden om taken zelfstandig uit te voeren.

Profiel

Wij zijn op zoek naar bouwkundige talenten, die kennis en inzicht hebben en de verantwoordelijkheid durven nemen om in overleg met de projectleider en uitvoerder, de werkvoorbereiding van de meest uiteenlopende projecten op zich te nemen.
Iemand die communicatief sterk is met minimaal hbo werk- en denkniveau en ervaring heeft in soortgelijke functies.
U bent het rustpunt voor de uitvoerder, het klankbord voor de projectleider en de steun van de architect.

Verantwoordelijkheden

 • Het maken van planningen en werkschema’s.
 • Het bewaken van de projectgegevens, voorbereiden van de inkoop.
 • Het controleren van werktekeningen en afstemmen met leveranciers, onderaannemers, architect en constructeur.
 • Het overleg voeren met de verantwoordelijk uitvoerder en projectleider.

Wij bieden een aangename werksfeer, leuk en uitdagend werk met veel variatie, een modern bedrijf met kennis en opleidingsmogelijkheden en uiteraard een passend salaris.

Reactie

Bent u de spin in het web die in een jong en dynamisch bedrijf het als een uitdaging ziet om de verantwoordelijkheid te hebben over de meest uiteenlopende projecten? Dan verzoeken wij u uw sollicitatie voorzien van CV te richten aan Arie Stalenburg, e-mail vacature@niersman.com. Eventueel telefonisch inlichtingen verkrijgen kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Projectleider

Profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, vernieuwende projectleider met ruime ervaring, minimaal 5 jaar, in deze functie bij een uitvoerend bouwbedrijf (aannemer). Uiteraard heb je een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en ben je van nature een leider zonder ‘autoritair’ over te komen. Je bent communicatief vaardig, commercieel en ervaring met zowel grondgebonden als complexe (utilitaire) woningbouw is een pré. Een verantwoordelijke functie met een legio aan kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Inbreng van het personeel zelf wordt bijzonder gewaardeerd!

Verantwoordelijkheden

Je bent als projectleider eindverantwoordelijk voor alle financiële, technische, organisatorische, juridische en kwalitatieve aspecten voor de toegewezen projecten. Daarnaast onderhoud je specifiek de relaties met opdrachtgevers en derden.

 • Het leidinggeven aan projectteam(s) en zorgdragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting.
 • Het bewaken van het contract, bewaken van meer- en minderwerk, bewaken van kosten, bewaken van juridische aspecten.
 • Eindverantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten, zodanig dat een juiste prijs-kwaliteitsverhouding wordt gewaarborgd.
 • Zorgdragen voor een optimale klantbenadering gedurende alle procesfasen.
 • Het actief uitdragen en bijdragen aan de uitwisseling, toepassing en verdere ontwikkeling van kennismanagement binnen je projectteams.

Wij bieden een moderne werkomgeving, een enthousiast team, aansprekende projecten, een passend salaris en secundaire voorwaarden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Reactie

Bent u de spin in het web die in een jong en dynamisch bedrijf het als een uitdaging ziet om de verantwoordelijkheid te hebben over de meest uiteenlopende projecten? Dan verzoeken wij u uw sollicitatie voorzien van CV te richten aan Arie Stalenburg, e-mail vacature@niersman.com. Eventueel telefonisch inlichtingen verkrijgen kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Niersman op Twitter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search