Werken bij
Niersman

In de afgelopen 150 jaar heeft Niersman een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Begrippen als doorzettingskracht, no-nonsense-mentaliteit en het nakomen van afspraken kenmerken de organisatie.

Niersman is als allround bouwonderneming actief in de randstad. Met name nieuwbouwprojecten in het middensegment van zowel woning- als utiliteitsbouw behoren tot onze scope. Ook ontwikkelen wij zelfstandig nieuwe projecten of nemen deel in samenwerkingen. Ca. 70 collega’s zetten zich dagelijks in om voor de opdrachtgevers mooie, bijzondere en functionele gebouwen te realiseren. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en directe aansturing.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures,

Allround
Timmerlieden

We zijn op zoek naar een allround timmerman ter versterking van ons team in de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op één van onze bouwprojecten in de regio.

Profiel

  • Wij zoeken enthousiaste ervaren en zelfstandig werkende timmerlieden voor het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden.
  • U heeft oog voor detail, werkt netjes en efficiënt.
  • U heeft ervaring in soortgelijk werk.
  • U bent gewend uw werkplek netjes en opgeruimd achter te laten.
  • U heeft kennis van de benodigde materialen en hun toepassingen alsmede van de toe te passen gereedschappen, hulp- en veiligheidsmiddelen.
  • U bent woonachtig in de regio.

Opleiding

U heeft de 4-jarige opleiding primair en voortgezet timmeren met goed gevolg afgerond en relevante ervaring in soortgelijke werkzaamheden.

Wij bieden jou

  • Een aangename werksfeer.
  • Leuk en uitdagend werk met veel variatie.
  • Een modern bedrijf met kennis en opleidingsmogelijkheden.
  • Prima beloning conform cao-bouw.

Reactie

U wordt verzocht uw sollicitatie met CV te richten aan Arie Stalenburg, e-mail vacature@niersman.com. Eventueel telefonisch inlichtingen verkrijgen kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bouwkundig Werkvoorbereider

Als bouwkundig werkvoorbereider zorgt u voor een accurate en gedegen voorbereiding van het project, voorafgaand aan en tijdens de bouwperiode, met als doel een correcte, tijdige levering van de voor de bouw benodigde middelen. Als werkvoorbereider heeft u de vaktechnische kennis en vaardigheden om taken zelfstandig uit te voeren.

Profiel

Wij zijn op zoek naar bouwkundige talenten, die kennis en inzicht hebben en de verantwoordelijkheid durven nemen om in overleg met de projectleider en uitvoerder, de werkvoorbereiding van de meest uiteenlopende projecten op zich te nemen.
Iemand die communicatief sterk is met minimaal hbo werk- en denkniveau en ervaring heeft in soortgelijke functies.
U bent het rustpunt voor de uitvoerder, het klankbord voor de projectleider en de steun van de architect.

Verantwoordelijkheden

Het maken van planningen en werkschema’s. Het bewaken van de projectgegevens, voorbereiden van de inkoop. Het controleren van werktekeningen en afstemmen met leveranciers, onderaannemers, architect en constructeur. Het overleg voeren met de verantwoordelijk uitvoerder en projectleider.

Wij bieden een aangename werksfeer, leuk en uitdagend werk met veel variatie, een modern bedrijf met kennis en opleidingsmogelijkheden en uiteraard een passend salaris.

Reactie

Bent u de spin in het web die in een jong en dynamisch bedrijf het als een uitdaging ziet om de verantwoordelijkheid te hebben over de meest uiteenlopende projecten? Dan verzoeken wij u uw sollicitatie voorzien van CV te richten aan Arie Stalenburg, e-mail vacature@niersman.com. Eventueel telefonisch inlichtingen verkrijgen kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Niersman op Twitter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search